Căutare MDM

Buletin

Ford Focus,

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14363 prin manual-mecanic
Ford Focus, Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, am o durere de cap la un Focus din 2001, motor Zetec din 2000. Problema pe care o am este că nu stă în treapta mică de viteză, iar dacă stă, îmi dă probleme precum bobina. Am schimbat bobina, firele bujiilor, am curățat supapa IAC, am încercat și pistonul merge, dar nu se închide complet, în afară de asta, vibrează mult, tot portbagajul, am schimbat încărcătoarele, mă poate ajuta cineva?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14375 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Ford Focus,
Măsoară presiunea. Mi se pare că ai un cilindru mai puțin.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14386 prin manual-mecanic
UITE CUM TE DESCUCI, ȘTII CĂ ĂSTA E TIPUL DE PROBLEMĂ? MI SE PARE CĂ AR PUTEA FI O PROBLEMĂ LA ÎMPĂMÂNTARE? ÎNCEARCĂ SĂ CURĂȚI TOATE MASELE DE LA ȘASIU, MOTOR ETC., ȘI DACĂ NU O VEZI, VERIFICĂ SENZORUL DE TURAȚIE.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14394 prin manual-mecanic
Mulțumesc, mulțumesc, apreciez foarte mult comentariile tale, omule, o să verific masa, o să văd compresiile, doar o ducă, ai curățat supapa IAC? Reține că am curățat-o și am testat-o afară, dar am văzut că nu etanșează complet. Nu știu dacă asta se datorează faptului că am problema afară. Am îndoiala că odată pusă pe șina de admisie, etanșează complet.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14409 prin manual-mecanic
Bună seara.
E important să nu începi să numeri rezultatele observațiilor pe care ți le-au spus alți utilizatori. În ceea ce privește supapa IAC, nu toate supapele se închid complet, deoarece setarea din fabrică este să mențină motorul la ralanti. Ai putea verifica starea senzorilor de temperatură a apei și a aerului, care trimit informații către IAC, astfel încât acesta să poată controla ralantiul. O altă verificare pe care ai putea-o face este să te asiguri că nu aspiri aer prin galeria de admisie sau prin furtunurile de vacuum.
Spune-ne
. Mult succes...