Căutare MDM

Buletin

[[color=red]u]Cântecul VOYAGER 93[/u][/color]

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 1 lună #1428 prin manual-mecanic
CUM MERGE.... AM PULSAT SĂ-MI AJUNGE LA VOYAGER-UL TATĂLUI ȘI CHIAR DACĂ REPERELE DISTRIBUȚIEI SE POTRIVESC PERFECT, DISTRIBUȚIA APRINDERII ESTE REGLATĂ CORECT, ÎNCĂ ZDÂNGĂIE, CUM AM SCRIS, A ZDÂNGĂIEIT, CHIULASELE AU FOST PERIATE, ȘURUBURILE AU FOST SCHIMBATE, SUPAPELE AU FOST ACCENTUATE, ETC. DAR RĂMÂNE CU UN ZGOMOT DE ZDÂNGĂIEIT, MAI ALES CÂND ATINGE TEMPERATURA MAXIMĂ DE FUNCȚIONARE. AM SCANAT DEJA CODURILE DE EROARE ȘI ÎNCĂ ARE PROBLEMA.

VĂ ROG SĂ MĂ AJUTAȚI CU ACEASTĂ PROBLEMĂ.....MULȚUMESC

DIN CARE: G. URQUIETA

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 1 lună #1439 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: [[color=red]u]VOYAGER 93 ZÂRNĂIT[/u][/color]
E greu de înțeles ce spui. Presupun că „a bătaie” înseamnă schimbarea segmenților de piston. Ce înseamnă „schimbarea segmenților de piston”?

Presupun că ce s-a făcut la motor au fost segmenții de piston, scaunele supapelor, îndepărtarea carbonului din chiulasă, testarea presiunii chiulasei și șlefuirea suprafeței de așezare pe bloc.

O defecțiune la detonația hot rod-ului poate fi cauzată de două cauze:

1. Combustibil slab sau o cifră octanică RON sub 91, provocând autoaprindere.

2. Este posibil ca mașina de șlefuit să fi îndepărtat excesiv materialul și să fi crescut excesiv raportul de compresie, astfel încât hot rod-ul bate când accelerezi complet.

Dacă este vorba de ultimul motiv, nu prea ai ce face; va trebui să ridici din nou chiulasa, să instalezi o garnitură de chiulasă mai groasă și, eventual, bujii mai reci.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.