Căutare MDM

Buletin

Probleme cu pompa mea de apă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14278 prin manual-mecanic
Probleme cu pompa mea de apă Publicat de manual-mecanica
SALU2...Am o problemă cu pompa de la Tsuru-ul meu din 1992, de curând a început să curgă dintr-o gaură în partea de jos...Întrebarea mea este, poate fi sigilată această gaură sau are o funcție specială? Va fi necesară înlocuirea pompei?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14290 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu pompa mea de apă
Dă-mi mai multe detalii, sunt importante pentru un diagnostic.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14291 prin manual-mecanic
Salut prietene, acea gaură, cum o numești tu, este o scurgere pe care o are pompa. Când începe să curgă, nu există altă opțiune decât să o schimbi. Cu stimă. :)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14303 prin manual-mecanic
Bună seara.
În ceea ce privește defecțiunea pe care ați întâmpinat-o, vă pot spune că orificiul pe care l-ați menționat este un orificiu pilot întâlnit la toate pompele de apă cu rotor și centrifuge.
Scopul acestui orificiu este de a vă avertiza că etanșarea mecanică a pompei s-a defectat și că riscați să contaminați rulmentul pompei, ceea ce ar putea provoca o defecțiune mult mai gravă a sistemului de distribuție.
Recomandarea mea este să înlocuiți această etanșare, cu condiția ca corpul pompei să fie fabricat din aliaj de fontă, deoarece demontarea trebuie făcută cu o presă. Cele fabricate din aliaj de aluminiu sunt susceptibile de a fi distruse; în acest caz, se recomandă înlocuirea întregii pompe.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14312 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult! Nu am putut răspunde mai devreme pentru că am avut probleme cu PC-ul. Pompa mea este din aluminiu și, urmând recomandarea dumneavoastră, o voi înlocui.