Căutare MDM

Buletin

Seat Cordoba 1.9 TDI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14277 prin manual-mecanic
Seat Cordoba 1.9 tdi Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am o problemă cu mașina. Problema mea este următoarea: când aprind luminile de poziție, se aprind și luminile de frână, iar când nu am luminile de frână aprinse, se aprind luminile de poziție și de frână, și se aprinde și martorul luminos de preîncălzire din cauza acestei defecțiuni. Am pus-o în mașină și scrie defect pilot automat în cutia comutatorului de frână de tip A. Am încercat să văd dacă este comutatorul pedalei, dar se pare că nu este comutatorul pedalei de frână. Cred că ar putea fi modulul habitaclului situat în stânga, dar nu știu. Știe cineva ce este în neregulă cu el? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14289 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Seat Cordoba 1.9 TDI
Bună ziua, ai schimbat vreun bec recent? Dacă pui o lumină de frână cu un pol sau o lumină cu doi poli în loc de o lumină cu un pol, îți dă faza scurtă? Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14294 prin manual-mecanic
Mai întâi, verificați lampa în sine, dacă este montată corect etc. De asemenea, verificați placa suportului lămpii, deoarece una dintre plăcile metalice prin care trece curentul poate fi slăbită și ar putea provoca un scurtcircuit.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14317 prin manual-mecanic
Poate ai o problemă de împământare pe placă, încearcă un fir de împământare și conectează-l la masă la placă.