Căutare MDM

Buletin

închidere centralizată, închidere Bombab

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14255 prin manual-mecanic
închidere centralizată, blocare pompă Publicat de manual-mecanica
Bun, am pompa de închidere centralizată (închidere centralizată) care face mult zgomot și nu funcționează corect, nu deschide și nu închide portierele mașinii.
Vehicul: Polo 98

shop.vws.me.uk/ekmps/shops/stevensvw/images/%5B1%5D%2840%29.JPG

Am o întrebare.. ar fi suficientă înlocuirea pompei?
Am observat că are un tub de plastic conectat, se vede în fotografie, ar fi placa albă, acolo se introduce tubul..

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14261 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: închidere centralizată, blocare pompă
Schimbați doar piesa prezentată în fotografie. Dacă tubul care intră în acesta este în stare bună, nu îl înlocuiți. Asigurați-vă că nu există scurgeri la instalare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14267 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: închidere centralizată, blocare pompă
Ar putea fi zgomotul pompei din cauza unei scurgeri în conductă? Sau este pompa însăși?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14274 prin manual-mecanic
Depinde de zgomotul pe care îl auzi. Dacă zgomotul este ca un fluierat, atunci este o scurgere sau o scurgere de la aspirație negativă. Dacă este ca un borcan cu pietre, atunci este pompa în sine, hahaha. Sau dacă are un zgomot ciudat, acela nu este aer.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14279 prin manual-mecanic
luchobcn a scris:

Bun, am pompa de închidere centralizată (închidere centralizată) care face mult zgomot și nu funcționează corect, nu deschide și nu închide portierele mașinii.
Vehicul: Polo 98

shop.vws.me.uk/ekmps/shops/stevensvw/images/%5B1%5D%2840%29.JPG

Am o întrebare.. ar fi suficientă înlocuirea pompei?
Am observat că are un tub de plastic conectat, se vede în fotografie, ar fi placa albă, acolo se introduce tubul..