Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu un Jetta A2

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14216 prin manual-mecanic
Ajutor cu un Jetta A2 Publicat de manual-mecanica
Ei bine, mașina mea scotea fum, dar a funcționat perfect și pentru a repara fumul am făcut lucrurile normale:

-Am curățat bujiile (din moment ce sunt noi)
-Am scos carburatorul și am curățat tot carburatorul
-Am schimbat filtrele

și când m-am hotărât să încerc mașina mea era super lentă, era foarte lentă, mergea înainte și tot scotea fum și consuma multă benzină, chiar și când mașina mergea înainte mirosea a benzină, multă benzină, am scos bujiile și am pus altele noi și mașina a devenit mai lentă și nu am mai putut urca dealurile:supărat: pentru că mergea super încet.

Sper că mă puteți ajuta să rezolv problema și să mă ajutați de acum înainte, mulțumesc celor care mă ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14229 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu un Jetta A2
Ți-a fluierat carburatorul, poate nu l-ai asamblat corect și ai schimbat poziția duzelor, sau ai deteriorat pompa de combustibil, cred că e doar carburatorul și nimic altceva.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14231 prin manual-mecanic
Nu-mi spune asta,:râde: :râde: :( am făcut chestia obișnuită, ce fac de obicei, am scos tot ce am putut din carburator ca să-l pot curăța cum trebuie și mașina era bine, mergea perfect, deci nu știu? Doar cu ce i-am făcut mașinii, e atât de lentă și greoaie încât mașina și pedala de accelerație par foarte grele.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14248 prin manual-mecanic
Poate cablul sau supapa fluture de admisie nu este instalată corect. Verifică din nou, nu știu de ce simt mirosul că există cablul acolo sau nivelul cu flotor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14260 prin manual-mecanic
Bună ziua.

Din experiența mea, este important să știi dacă ai schimbat ceva la carburator, deoarece atunci când sunt folosite, injectorul, acul, scaunul și multe alte părți ale acestuia încep să se uzeze, dar sunt conectate și asta previne defectarea mașinii tale, iar când le cureți și pui aceleași piese la loc, se produc scurgeri de aer sau benzină. Ceea ce îți sugerez este să schimbi piesa de schimb și să-ți usuci bine carburatorul cu flacăra și, cel mai important, să fii foarte atent la asamblare. Sper că aceste sfaturi umile îți vor fi utile. Îți transmit cele mai bune urări. Wilbert