Căutare MDM

Buletin

PIESE DE SCHIMB PENTRU MOTORUL 4D56

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14193 prin manual-mecanic
PIESE DE SCHIMB PENTRU MOTORUL 4D56 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, trebuie să repar motorul 4D56 al Mitsubishi Pajero-ului meu. Mi s-a spus că piesele de schimb Hyundai sunt compatibile cu motorul. Este oare ceva adevărat în asta?
Aș aprecia ajutorul dumneavoastră, deoarece am probleme doar cu pistoanele. Nu am reușit să le găsesc pe cele originale și vreau să le cumpăr pentru un Hyundai, dar trebuie să știu dacă sunt compatibile (ce model) sau nu.
Sper că mă puteți ajuta.

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14221 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PIESE DE SCHIMB PENTRU MOTORUL 4D56
Într-adevăr, piesele de schimb Mitsubishi și Hyundai sunt compatibile, dar trebuie să o cauți pe cea care este exact la fel. Dealerii de piese de schimb știu care este compatibilă. De exemplu, L-200 este compatibil cu H-100. Trebuie doar să întrebi. Dacă este un Pajero, ai putea avea probleme, deoarece intră prin Iquique, în cazul Chile, și este mai dificil să găsești piese de schimb. De unde ești ca să te putem ajuta?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14234 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PIESE DE SCHIMB PENTRU MOTORUL 4D56
Salut, mulțumesc pentru pont. Sunt în prezent aici în Castro, Chiloé.