Căutare MDM

Buletin

accent95

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14146 prin manual-mecanic
accent95 Publicat de manual-mecanica
Am o problemă, să vedem dacă mă poate ajuta cineva. Când merg cu 80km, mașina pierde brusc puterea și trebuie să eliberez accelerația pentru că dacă nu, se oprește. Ieri, miercuri, am decis să schimb pompa de combustibil și problema a fost eliminată. Am mers până la 100km și nimic. Azi, joi, când conduceam pe niște baraje și mergeam 15-20km, motorul a vrut să se oprească de parcă nu intra combustibil, contrar problemei anterioare, că nu puteam rula, orice sugestii. L-am trimis deja la scanare și calculatorul nu are nimic, este perfect, nu apar erori. Ce ar putea fi?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14151 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: accent95
Cred că trebuie să verifici supapa de presiune a combustibilului sau releul pompei. Poate că nu funcționează corect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14238 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: accent95
Păi, dacă mașina nu e foarte nouă, cred că dacă ai schimbat deja pompa și ai trimis-o la scanare și nu a ieșit nimic, atunci probabil ar trebui să verifici conductele de combustibil să te asiguri că nu sunt înfundate de vreun rest, sau să verifici filtrele să te asiguri că nu sunt prea înfundate... verifică și spune-ne ce se întâmplă.