Căutare MDM

Buletin

probleme cu carburatorul

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14094 prin manual-mecanic
Probleme cu carburatorul Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, bună ziua. Sunt nou aici și întrebarea mea este cum pot repara carburatorul unui VW CARIBE 81, deoarece am probleme cu el și aș dori să fac eu serviciul. Mulțumesc foarte mult. :cheer:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14119 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: probleme cu carburatorul
Trebuie să îl demontezi, să îl cureți, să verifici duzele, nivelul flotorului și acul. După ce ai terminat, îl montezi și pe carburator.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14181 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: probleme cu carburatorul
Uite, nu te teme, demontează-l și demontează-l puțin câte puțin, fiind atent la cum se îmbină piesele. Curăță-le. Uită-te la spray-uri pentru că au găuri foarte mici, trebuie să le cureți și să le desfundi. Îți recomand să schimbi și garnitura carburatorului. Și încă ceva, voi merge mai departe, îți recomand să speli rezervorul de benzină deoarece în timp se acumulează apă din cauza condensului pe lângă impuritățile pe care le aduce benzina. Această apă și impurități ajung uneori la carburator și atunci te dă greș nava. Ei bine, eu am făcut-o cu un Renault 5 TL din '78 și a ieșit excelent. Nu uita să-l carburezi sau să-l rogi pe mecanicul tău de încredere să-l carbureze și apoi îl poți da la chesco.