Căutare MDM

Buletin

Probleme cu sedanul Subaru Legacy din '91

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14053 prin manual-mecanic
Probleme cu sedanul Subaru Legacy din '91 Publicat de manual-mecanica
Am nevoie de ajutor, am fost furat de bijuteria mea și când am recuperat-o din cauza unei probleme pe care nu am putut să o detectez, mașina mea frânează în general între 20 și 60 km pe oră, când ajunge la șaptezeci se eliberează și merge normal, dar când scad la șaizeci și frânarea pe roți reapare, destabilizându-le puțin și dând sunetele tipice de patinaj al roților. Un mecanic mi-a spus că este posibil să fie injectoarele sau tuningul, dar am curățat totul și a rămas la fel, bănuiesc că ar fi fost tracțiunea.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14744 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu sedanul Subaru Legacy din '91
Unele Subaru au un dispozitiv numit frână coaster. Aceasta este conectată de la ambreiaj la sistemul de frânare printr-un cablu. Dacă este reglată incorect, ar putea cauza o defecțiune similară cu cea pe care o descrii. Verifică acest lucru sau pur și simplu deconectează-l. Pentru a face acest lucru, trebuie să desfaci cablul care merge de la ambreiaj la sistemul de frânare. Este super simplu. Testează dacă se desprinde. Dacă se desprinde, îl poți reconecta mai târziu.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14749 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu sedanul Subaru Legacy din '91
E adevărat ce spune Kadett, dar există un arc calibrat care menține activ suportul frânei. În general, când acesta cedează, vehiculul frânează și apoi pleacă, nu e invers, dar încearcă ce îți spune. Dacă nu obții nimic, anunță-ne. Între timp, voi studia cazul tău.