Căutare MDM

Buletin

peugeot partner teppee exterior

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #14029 prin manual-mecanic
Peugeot Partner Teppee Outdoor Publicat de manual-mecanica
Am o întrebare, poate cineva să-mi spună, tocmai am cumpărat un Peugeot Partner 90 CP HDi, ați putea ști dacă modificarea av-ului mi-ar putea oferi putere suplimentară, cele două motoare, cel de 90 CP și cel de 110 CP sunt aceleași sau lubrifierea este întărită la cel de 110 CP? :woohoo:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #14055 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Peugeot Partner Teppee Outdoor
Salut pacovillalomin, nu știu dacă pot să răspund la întrebarea ta, dar aș putea clarifica ceva. Am un Citroen Berlingo XTR 110 nou și înainte să-l cumpăr am verificat diferența dintre 90 și 110 CP și șeful de atelier mi-a spus că e vorba de turbo. Cel de 90 CP are geometrie fixă, iar cel de 110 CP are geometrie variabilă. Diferența, în opinia mea, având în vedere că cel pe care l-am testat a fost cel de 90 CP, este că puterea celui de 90 CP este mai directă, iar cea de 110 CP funcționează mai progresiv. În rest, când vine vorba de forțare, am ales 110 CP. DACĂ VREI SĂ MĂREȘTI PUTEREA... GÂNDEȘTE-TE CĂ E 1.6 și fără să modifici turbo-ul, nu mai există.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #14057 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Peugeot Partner Teppee Outdoor
Ei bine, mulțumesc pentru răspuns, dar puterea suplimentară nu este asigurată de turbo cu geometrie variabilă, geometria variabilă previne suprapresiunea la admisie la turații mari, puterea suplimentară de la 90 la 110 ar trebui să fie asigurată de creșterea injecției cu aceeași cilindree (1600). Mulțumesc, în orice caz vom continua să investigăm.