Căutare MDM

Buletin

AJUTOR CU VENTILATORUL

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #13966 prin manual-mecanic
AJUTOR CU VENTILATOR Publicat de manual-mecanica
SALUT TUTUROR, AM URMĂTOAREA PROBLEMĂ: VENTILATORUL DIN PEUGEOT 206 A NU MAI FUNCȚIONA DINTR-O MOMENTĂ ÎN ALTUL. AM VERIFICAT TOATE SIGURANȚELE ȘI SUNT TOATE ÎN ORDINE. CONFORM CE AM AUZIT, EXISTĂ O REZISTENȚĂ PENTRU VENTILATORUL ELECTRIC DESPREZUTĂ CĂ ESTE PE PARTEA PASAGERULUI. MĂ POATE AJUTA CINEVA, VA ROG? CEL
MAI BUN REZERVĂR.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #13978 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: AJUTOR CU VENTILATORUL
Da, verifică siguranțele și totul e în regulă. Trebuie doar să schimbi siguranța care se află sub șasiu sau lângă radiator sau sub baterie, dar atenție, testează mai întâi siguranța pentru a exclude acel punct.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14019 prin manual-mecanic
Mulțumesc.
Te referi la releul ventilatorului pentru aerul din interiorul vehiculului?
Nu funcționează în niciuna dintre cele patru poziții (1-2-3-4).
Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14048 prin manual-mecanic
Dacă aceste rezistențe chiar cedează des, va trebui să scoți torpedoul. Întinde-te pe podeaua mașinii, privind în sus, vei vedea un canal prin care mașina trage ventilație pentru motorul ventilatorului și bagă portiera în aer recirculat. Dacă nu, vei vedea rezistența când o localizezi, o rotești spre stânga, o tragi spre tine și va veni cu cablajul.
În mod normal, bornele se supraîncălzesc. Dacă asta ai face, ar fi să schimbi bornele sau să lipești cablurile direct la borne. Salutări și mult succes.:woohoo:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14056 prin manual-mecanic
Salut, 306 HDi are o cutie de relee chiar deasupra electroventilatorului. Am avut probleme și am înnebunit urmărind releul defect și l-am găsit. Trebuie să scoți grila și acolo e.
Dacă vrei, poți verifica dacă 206 are cutia secretă chiar deasupra ventilatorului uitându-te prin grila din față.