Căutare MDM

Buletin

AJUTOR CU VENTILATORUL

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13966 prin manual-mecanic
AJUTOR CU VENTILATOR Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am următoarea problemă: ventilatorul din Peugeot 206-ul meu a încetat brusc să funcționeze. Am verificat toate siguranțele și sunt toate în regulă. Am auzit că există o rezistență pentru ventilatorul electric situat pe partea pasagerului. Mă poate ajuta cineva, vă rog? Mulțumesc
.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13978 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: AJUTOR CU VENTILATORUL
Dacă verifici siguranțele și totul este în regulă, trebuie doar să schimbi releul situat sub șasiu, lângă radiator sau sub baterie. Dar ai grijă, testează mai întâi ventilatorul pentru a exclude acest lucru.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #14019 prin manual-mecanic
Mulțumesc
. Te referi la releul ventilatorului pentru aerul condiționat din interiorul vehiculului?
Pentru că nu funcționează în niciuna dintre cele patru poziții (1-2-3-4).
Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #14048 prin manual-mecanic
Dacă acele rezistențe se defectează frecvent, va trebui să scoți torpedoul. Întinde-te pe podeaua mașinii, privind în sus. Vei vedea un canal prin care mașina trage aer pentru motorul ventilatorului. Setează admisia de aer pe recirculare. Dacă nu vezi rezistența, va trebui să o rotești spre stânga și să o tragi spre tine. Va fi inclusă în cablaj.
Bornele se supraîncălzesc adesea. Dacă acesta este cazul, fie înlocuiești bornele, fie lipești firele direct pe ele. Mult succes!:woohoo:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #14056 prin manual-mecanic
Salut, 306 HDI are o cutie de relee chiar deasupra ventilatorului de răcire. Am avut probleme și am înnebunit încercând să identific defectul până la releu, dar în cele din urmă l-am găsit. Trebuie să scoți grila și iată-l.
Dacă vrei, poți verifica dacă 206 are aceeași cutie mică chiar deasupra ventilatorului uitându-te prin grila frontală.