Căutare MDM

Buletin

Am niște întrebări legate de reglarea motorului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13957 prin manual-mecanic
Am vrut să schimb segmenții de la pistoane, dar am găsit o altă problemă: cilindrii mei sunt puțin zgâriați. Aș putea folosi segmenți de dimensiuni standard dacă îi curăț pentru a îndepărta zgârieturile? Sau trebuie să cumpăr unii mai mari? Sau care este dimensiunea maximă pentru a uza cilindrii? Sper că puteți răspunde la această întrebare. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13991 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am câteva întrebări despre reglarea motorului
Măsurătorile sunt 10, 20, 30 și uneori 40 în inelele metalice ale centrului și ale bielei, dar pentru a cunoaște vizual uzura, monoblocul nu trebuie să aibă un joc la capătul cilindrului. O altă modalitate este cu un micrometru de interior sau să sunați redresorul pentru a-l măsura. Acesta vă va spune dacă ține sau dacă trebuie tăiat la o altă măsurătoare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #14013 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am câteva întrebări despre reglarea motorului
Salut Drago, dacă zgârieturile sunt adânci, nu ai altă opțiune decât să refaci cilindrii, deoarece segmenții nu vor reține compresia sau curgerea uleiului. Cât despre măsurătoare, fă ce îți spune colegul nostru orel924. Mult succes și cele mai bune urări. :cheer:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #14015 prin manual-mecanic
Dacă nu vrei să te chinui, curăță tija pistonului în partea de sus. Aproape întotdeauna scrie dimensiunea segmentului. Dacă zgârieturile sunt foarte ondulate și dacă cilindrul are o muchie, acest lucru nu va funcționa. Altfel, îl poți lustrui și poți pune un segment nou.