Căutare MDM

Buletin

Resetați martorul T-BELT la un Toyota 4Runner

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13949 prin manual-mecanic
Dumnezeu să vă binecuvânteze, tovarăși, am această problemă, s-a aprins martorul luminos că e timpul să schimb cureaua de distribuție, iar fratele meu mi-a spus că a schimbat-o deja, dar nu au resetat martorul luminos de schimbare a vitezelor la 100 de mii de kilometri, cum pot să-l resetez singur ca să se stingă martorul luminos? Mașina mea este un Toyota 4Runner din 1997. :(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13956 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Resetarea martorului T-BELT la un Toyota 4Runner
TREBUIE SĂ DEZASAMBLAȚI CADRUL CEASULUI, ÎN SPATELE EI ARE O CONEXIUNE FĂRĂ FIR PE CARE TREBUIE SĂ O SCOATEȚI ȘI SĂ O ROTIȚI LA 180º, SĂ O CONECTAȚI DIN NOU ȘI GATA E TOT.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #14006 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Resetarea martorului T-BELT la un Toyota 4Runner
DACĂ AVEȚI UN PANOU NOU, TREBUIE SĂ ÎNDEPĂRTAȚI STICLA VITEZOMETRULUI ȘI, CU O ȘURUBELNIȚĂ FIXĂ, SĂ APĂSAȚI UN BUTON MIC DE LÂNGĂ BUTONUL DE RESETAR KILEN.