Căutare MDM

Buletin

Creșteri de temperatură la FORD COURIER 1.6 L

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14254 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Creșterea temperaturii la Ford Courier 1.6 L
Cum se spune, verifică presiunea din sistemul de răcire. Ar putea fi ceva la fel de simplu, dar foarte comun, precum faptul că capacul rezervorului de lichid de răcire nu mai funcționează. Acest capac se deschide când atinge o presiune de 20,3 psi. Când nu mai funcționează, se deschide la o presiune mai mică, provocând fierberea apei din sistem. Unele capace vândute nici măcar nu indică presiunea la care se deschid. Poți testa capacul conectând un manometru la orificiile de admisie și evacuare a lichidului de răcire, injectând aer folosind o pompă de aer simplă (tipul folosit pentru biciclete). Vezi cât de mult se deschide capacul și începe să elibereze aer.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14259 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Creșterea temperaturii la Ford Courier 1.6 L
Bună ziua,
prietene.

După comentariile foarte precise ale colegilor mei, vă ofer umila mea părere. În cazul meu, chiulasa ta s-a supraîncălzit deja, cu siguranță garnitura chiulasei s-a ars deja sau este puțin îndoită. Ceea ce vă recomand este să periați chiulasa și să schimbați garnitura și gata. Știu că veți investi puțin, dar ați cheltuit deja mai mult și nu a funcționat, ceea ce este partea cea mai rea. Prin urmare, dacă doriți să faceți asta, v-am fi recunoscători dacă ne-ați spune cum a fost. Cu stimă, Wilbert.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.