Căutare MDM

Buletin

Ford Fiesta III 1600 Turbo zdruncină puternic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13913 prin manual-mecanic
Salut prieteni, problema mea este că după ce am rulat mașina pe pistă 2 sau 3 ture, începe să zdruncine sălbatic la 3500 rpm. Dacă scoatem turbo-ul (adică eliberăm tija wastegate-ului), nu va mai zdruncina.
Nu cred că este o problemă cu supapa, deoarece chiar dacă zdruncinează, zgomotul wastegate-ului nu se aude până nu eliberezi accelerația.
Nu sunt doar niște zdruncinări mici, este ceva foarte rău.
Vă mulțumesc anticipat și iată un link în caz că vreți să vedeți mașina (sau videoclipuri cu raliurile și urcările de deal din Mallorca.) www.youtube.com/user/anemderallys

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13985 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ford Fiesta III 1600 Turbo smucește puternic.
Dacă aduce vacuum la turbo și la solenoizi, cu siguranță este un vacuum sau un solenoid.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #14038 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ford Fiesta III 1600 Turbo smucește puternic.
Mulțumesc foarte mult pentru ajutor. O să verific mâine și te anunț dacă am văzut ceva. Azi o să investighez ce este aspiratorul și cum funcționează, pentru că habar n-am. Încă o dată îți mulțumesc pentru interes.:) Nu știu aproape nimic despre mecanică, dar dacă ai o problemă cu un aparat, nu ezita să mă întrebi.:)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #14043 prin manual-mecanic
Hei, omule, uite, cred că turbo-ul tău se blochează și funcționează doar intermitent. Lasă-mă să explic. Cred că menține multă presiune și când schimbi în cealaltă viteză, se eliberează complet și atunci simți tracțiunea. Verifică dacă nu ai o scurgere de la turbo sau dacă amplificatorul de presiune al turbo-ului funcționează corect.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14061 prin manual-mecanic
Salut prieteni, mulțumesc pentru răspunsuri. Ieri am demontat solenoidul și l-am curățat cât am putut de bine (nu prea mult), și cred că supapa era blocată. Momentan pare să meargă excelent. Mașina merge mai lin ca niciodată, accelerează mai repede, iar zgomotul de la evacuare s-a schimbat. Cred că s-a rezolvat. În câteva zile o să încerc bine (pe pistă) și vă spun cum e.:râde: Apropo, am presiunea turbo la 0,9 la 6000 rpm. E prea mult
sau e în regulă? Nu vreau să stric problema.
DE FIECARE DATĂ CÂND ACCELEREZ ÎMI VOI AMINTI DE MANUALELE MECANICII, CARE M-AU AJUTAT FOARTE MULT. VĂ MULȚUMESC FOARTE MULT.:woohoo: