Căutare MDM

Buletin

Daewoo cu trei cilindri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13763 prin manual-mecanic
Motor Daewoo cu trei cilindri. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un motor Daewoo Lanos 1.5 pe benzină. Merge de ceva vreme pe trei cilindri. Am schimbat bujiile și firele, dar e tot la fel. Mi s-a spus că ar putea fi o problemă la supape, dar are compresie în toți cei patru cilindri. Am verificat manual compresia. Ai spus că e foarte puțin probabil să fie bobina, dar am verificat-o și scânteie bine. Cât despre injectoarele, când le deconectez, performanța motorului scade.
Chiar înnebunesc cu mașina asta și nu știu ce altceva să fac.
Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13779 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Daewoo în trei cilindri
Verifică distribuția; dacă compresia este bună și nu ai vaporizare excesivă a apei, e puțin probabil să fie chiulasa. Verifică uleiul să te asiguri că nu e emulsionat, dar cred că dacă nu e distribuția, va trebui să demontezi chiulasa.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13790 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Daewoo în trei cilindri
Ce tip de sistem de injecție are? Dacă are capac de distribuitor, ar putea fi o fisură în capac. Dacă nu, s-ar putea să existe o scurgere de aer la garnitura galeriei de admisie. Verificați acest lucru înainte de a scoate capacul, deoarece este mai puțin de lucru. Asta e tot ce vă pot spune. Aș verifica asta mai întâi în service-ul meu. Cu sinceritate, Dario Avelino Vazquez