Căutare MDM

Buletin

Daewoo cu trei cilindri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13763 prin manual-mecanic
Motor Daewoo cu trei cilindri Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Daewoo Lanos 1.5 benzină, merge de ceva vreme pe trei cilindri, am schimbat bujiile și firele și tot e la fel, mi-au spus că ar putea fi o supapă dar toți cei patru cilindri au compresie, am făcut manual să verific compresia și bobina îmi spune că e foarte greu să fie, am verificat-o și scânteie bine și injectoarele când le deconectez scade performanța motorului,
să vedem dacă mă poți ajuta, mașina mă scoate din minți și nu mai știu ce să fac,
mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13779 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Daewoo cu trei cilindri
Verifică reglajul. Dacă compresia este bună și nu ai vaporizare excesivă a apei, e puțin probabil să fie chiulasa. Verifică uleiul să te asiguri că nu e emulsionat, dar cred că dacă nu e cureaua de distribuție, va trebui să demontezi chiulasa.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13790 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Daewoo cu trei cilindri
Ce tip de injecție are? Dacă are capac distribuitor, ar putea fi o fisură în capac. Dacă nu, ar putea exista o scurgere de aer prin garnitura galeriei de admisie. Verificați acest lucru înainte de a scoate capacul, deoarece este mai puțin de lucru. Asta e tot ce vă pot spune: aș verifica asta mai întâi în atelierul meu. Cu sinceritate, Dario Avelino Vázquez