Căutare MDM

Buletin

Fiat Punto SX

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13696 prin manual-mecanic
Fiat Punto SX Publicat de manual-mecanica
Salut,

am un Fiat Punto X și o singură cheie codată și am tot încercat să obțin o altă copie, dar m-am săturat de atâtea probleme. Știe cineva cum să deconectez acest sistem și să-l las să funcționeze fără chei codată?

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13702 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Fiat Punto SX
SALUT PRIETENE. PENTRU A OBȚINE UN DUPLICAT, TREBUIE SĂ CODEZI NOUA CHEIE SAU SĂ OBȚII ACELAȘI CIP AL CHEII. TOATE ACESTEA SE FACE CU UN ECHIPAMENT DE CODIFICARE A CHEIILOR INTELIGENTE.
PÂNĂ ACUM, ACEST SISTEM NU POATE FI ANULAT ÎNTREG, ATENȚIE. TECLUIS

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13710 prin manual-mecanic
Bună ziua.

Confuzia este că o altă opțiune despre care mi s-a spus este să anulez acest sistem. Mi-au spus despre un site pe care nu l-am vizitat, dar nu știu dacă este adevărat.

Și unde locuiesc eu, nu știu cine face astfel de copii.

Dar mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13716 prin manual-mecanic
BUNĂ PRIETENE. AR FI BINE SĂ VINI SĂ VEDI DACĂ ANULEZĂ SISTEMUL SMART KEY. DACĂ SE ÎNTÂMPLĂ ASTA, TE ROG SĂ MĂ ANUNȚI PE EMAIL. .
Cu sinceritate, Luis Aguilar.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13718 prin manual-mecanic
Da, întregul sistem poate fi dezactivat, dar acest lucru trebuie făcut de cineva care se pricepe cu adevărat la asta. Există mai multe sisteme diferite și, prin urmare, mai multe moduri de a face acest lucru. Într-un caz, trebuie doar să aliniezi cipul encoderului și acesta este dezactivat, iar în altele, trebuie să ocolești o cutie neagră care controlează injecția și scânteia. Aceasta este îndepărtată și cablul este conectat direct la o punte, dar ar trebui să afli ce tip are mașina ta.