Căutare MDM

Buletin

Probleme cu Nissan Aprio

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni - Acum 15 ani și 5 luni #13692 prin manual-mecanic
Probleme cu Nissan Aprio Publicat de manual-mecanica
Am un Nissan Aprio, motorul este ca Renault 1600, dar are sistem electronic de accelerație. Are o defecțiune, cum ar fi la injecție. Am curățat deja injectoarele în laborator, filtre noi, pompa de benzină are 60 de livre, bujiile sunt ok, bobinele sunt ok, cureaua de distribuție este ok. Îmi spun că ar putea fi sistemul de accelerație din corpul clapetei de accelerație sau din pedală. Cine știe ce ar putea fi? Are o defecțiune, cum ar fi lipsa de putere, iar la începutul înaintării mașinii nu există niciun răspuns. Odată ajunsă pe pistă, avansează, dar nu cu prea multă putere. :S :(
Ultima ediție: acum 15 ani și 5 luni de .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13717 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu Nissan Aprio
Nu ne spui care este defectul la mașina ta, deci nu putem stabili o defecțiune.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13765 prin manual-mecanic
eșecul de a avansa ca și cum ar fi lipsit de benzină, lipsă de putere :S

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18281 prin manual-mecanic
:( Am un Nissan Aprio din 2008 cu 79.000 km, iar mașina nu are putere și se simte lentă. A fost reglată, dar problema persistă. Se pare că sincronizarea este greșită, dar nu se blochează și nu tremură.

Ce îmi recomandați să fac?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47874 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la problema cu Nissan Aprio
Salut prietene, bună ziua, aceasta este o posibilă soluție. Una dintre defecțiuni ar putea fi că unul dintre conectorii cablajului are un contact fals, sau una dintre bobine se încălzește și le scurtcircuitează pe celelalte, sau senzorul de urmărire este murdar sau defect.