Căutare MDM

Buletin

Pathfinder 5.6L V8

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13686 prin manual-mecanic
Pathfinder 5.6L V8 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua,
am un Pathfinder din 2008, motor V8 de 5,6 L, importat din SUA, iar acum se aprinde martorul luminos „motor service în curând”. Înțeleg că asta înseamnă că s-a detectat o defecțiune la un circuit de emisii.
Ar putea fi vorba de cablaj sau furtunuri. Știu că deconectarea bateriei poate reseta martorul luminos, dar problema nu este rezolvată. Nici dealerul oficial Nissan nu poate găsi nimic, deoarece utilajul lor nu este în regulă. De ce nu pot mecanicii de la Nissan să înțeleagă citirile pe care le oferă utilajul când îl conectează la mașina mea? Folosesc consultația II sau consultația III? Nu sunt compatibile componentele electronice?
Cu cele mai bune gânduri
, P.S. Da, este foarte rapid. Hehe.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13690 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Pathfinder 5.6L V8
Aparatul este inutil pentru că sistemul de injecție poate fi același, dar mufa de diagnosticare nu este, codurile se schimbă în funcție de țară și de sistemul de injecție pe care îl au, acum există aparate de diagnosticare care sunt capabile să citească aceste tipuri de defecțiuni, trebuie doar să cauți pe cineva care le are, aici în Chile este puțin complicat, în ciuda faptului că există vehicule americane vaste, nu există multe dispozitive care le citesc, știu că spc max le citește pentru că îl am hahaha și am încercat, caută un scaner capabil să facă asta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.