Căutare MDM

Buletin

Daewoo Lanos... întrebare despre suspensie

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13644 prin manual-mecanic
Daewoo Lanos.... Întrebare despre suspensie postată de manual-mecanica
Bună ziua, domnilor de pe forum:
Am un Daewoo Lanos căruia trebuie să-i schimb baza suspensiei, deoarece s-a rupt cauciucul...mașina asta nu se mai vinde în Panama, așa că nu pot obține piesa...aș vrea să știu dacă este compatibilă cu vreo altă marcă de mașină...numărul piesei este 96444919, am căutat pe internet și apare, dar nu scrie dacă este compatibilă cu vreun alt model de mașină...dacă cineva mi-ar putea spune cu ce alt model de mașină este compatibilă sau de unde pe internet pot cumpăra această piesă, aș aprecia foarte mult...

Vă mulțumesc anticipat..... : :S

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13672 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Daewoo Lanos.... Întrebare despre suspensie
Prietene, am căutat piesa ta pe niște site-uri de unde cumpăr piese de schimb. Deoarece nu știu capacitatea motorului mașinii tale, nu pot garanta că este acolo. Am verificat-o, presupunând că este 1.4 cmc, iar dacă este, site-ul este www.recambiosviaweb.com. Referința pe care ai dat-o nu apare, dar voi verifica site-ul. Sper că ți-a fost de ajutor. Cu stimă :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.