Căutare MDM

Buletin

SUPER PROBLEMĂ FORD FOCUS

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13859 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: SUPER PROBLEMĂ FORD FOCUS
Bună ziua, dacă am scanat mașina, îmi dă următoarele coduri:

P0553 - Defecțiune circuit senzor comutator presiune servodirecție (PSP) Semnalul senzorului PSP de intrare de la PCM este monitorizat continuu. Testul eșuează atunci când semnalul este scurtcircuitat la alimentare. Senzor PSP deteriorat
SIG RTN scurtcircuitat la alimentare
VREF scurtcircuitat la alimentare
Circuit semnal senzor PSP scurtcircuitat la alimentare
PCM deteriorat
Codul indică faptul că circuitul senzorului PSP este scurtcircuitat la alimentare.

P0340 - Defecțiune circuit senzor poziție arbore cu came (CMP) Testul eșuează atunci când PCM nu mai poate detecta semnalul senzorului CMP. Circuit deschis CMP
scurtcircuitat la masă
CMP scurtcircuitat la masă
SIG deschis (senzor VR)
CMP deschis la masă (senzor efect Hall)
CMP instalat incorect (senzor efect Hall)
Ecran senzor CMP
deteriorat Senzor CMP
deteriorat
Traseul cablajului, modificările cablajului, ecranarea inadecvată sau interferențele electrice de la alte sisteme defecte pot afecta intermitent semnalul CMP.

P1000 - Testul de monitorizare nefinalizat Monitoarele de diagnosticare la bord II (OBD II) sunt efectuate în timpul ciclului de condus OBD II. Codurile de eroare vor fi stocate în memoria continuă dacă oricare dintre monitoarele OBD II nu se finalizează. Vehiculul este din fabrică
Bateria sau PCM-ul au fost recent deconectate
A apărut o defecțiune a monitorului OBD II înainte de finalizarea unui ciclu de condus OBD II
Codurile de eroare PCM au fost recent șterse cu un instrument de scanare
Priza de putere este scurtcircuitată la VPWR sau B+ sau PTO este activată în timpul testării
Codul de eroare nu trebuie șters din PCM decât pentru a trece o inspecție sau un test de întreținere.

P2004 CONTROLUL COLECTORULUI DE ADMISIE BLOCAT DESCHIS - BANCĂ 1, MIL CU COD DE EROARE DE DIAGNOSTICARE (DTC)

SPUNEȚI-MI CE TREBUIE SĂ FAC, TREBUIE SĂ SCHIMB AMBII SENZORI? SENZORUL ARBORELUI CU CAME ȘI SENZORUL DE PRESIUNE A DIRECȚIEI?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13898 prin manual-mecanic
Bună ziua, aș anula toate codurile și aș verifica dacă s-au slăbit cabluri sau conectori sau eventual un furtun de admisie a aerului. Verificați dacă funcționează kilometrajul. Ignorați acum codul P1000 și concentrați-vă pe codurile care vor apărea după test.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13899 prin manual-mecanic
Cine mă poate ajuta? Vreau să schimb regulatorul de tensiune extern. Cel pe care îl am are 4 linii IASF, dar cel pe care vreau să-l pun este un regulator japonez cu 6 linii, dar nu indică pe care să-l conectez. Mă puteți ajuta?

Cu stimă