Căutare MDM

Buletin

VAG.com și cablu AutoData

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13590 prin manual-mecanic
Păi, pare incredibil că după doi ani de muncă ca mecanic, nu știu. Îmi imaginez ce este, dar nu îl am. Cablul VAG merită cumpărat. La fel mi se întâmplă și cu Autodata și am încercat să-l obțin, dar nu am reușit. E foarte scump cel original? În plus, sunt mai multe? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13593 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: cablul VAG.COM și AutoData
Salut Karma, l-am cumpărat și încă nu am reușit să-l înțeleg pe deplin. L-am cumpărat prin MLibre și a venit cu AutoData. Te va ajuta cu diagnosticarea, dar vei fi foarte dependent de forumuri; lipsesc multe informații. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13602 prin manual-mecanic
Auto Data poate fi descărcat gratuit de pe internet, trebuie doar să îl căutați ca AutoData Torrent, să descărcați programul torrent și gata, trebuie doar să îl instalați.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13620 prin manual-mecanic
Aha, dar există o mulțime de autodoturi, nu? Cum știu care e pentru mecanică și nu pentru orice alt program?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13627 prin manual-mecanic
Nu, nu te înșeli. AUTODATA este doar pentru un singur domeniu: industria auto. Nu există alte opțiuni, doar pentru industria auto. Există mai multe versiuni. Caută una dintre cele mai recente.