Căutare MDM

Buletin

Treapta de marșarier reținută Hyundai H1 2.0 90CP

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13587 prin manual-mecanic
Salut, mă întreb dacă știe cineva ce se întâmplă cu Hyundai H1-ul meu. Este un motor diesel, un 2000, 90 CP, și are 10 ani.

Problema este că pe pantă, și doar când este poziționat în jos, când îl pun în marșarier, se oprește și sare ca și cum ar frâna, dar avansează foarte încet. Se simte ca și cum aș avea frâna de mână trasă.
De când am început să simt prea mult mirosul ambreiajului, încerc să evit să fac acest tip de manevră. Ciudat este că pe teren plat, nu se întâmplă nimic când îl pun în marșarier, și funcționează perfect. Are cineva idee ce ar putea fi? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13601 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Treapta de marșarier blocată la Hyundai H1 2.0 90CP
Uite, ar putea fi două lucruri, în principal pe baza informațiilor pe care ni le-ai dat: în primul rând, ambreiajul este uzat și se vede când aplici forță, sau plăcuța de frână este blocată. Acum mirosul plăcuței de frână și al discului sunt aproape la fel și s-ar putea să le confunzi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.