Căutare MDM

Buletin

Treapta de marșarier reținută Hyundai H1 2.0 90CP

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #13587 prin manual-mecanic
Bună ziua, sper că cineva mă poate ajuta cu o problemă la Hyundai H1-ul meu. Este un diesel, motorul este un 2.0L 90CP și are 10 ani.

Problema este că atunci când este o pantă, și doar când este o pantă, când pun marșarierul, tresar și sare ca și cum aș avea frânele trase, dar se mișcă foarte încet. Se simte ca și cum frâna de mână ar fi trasă.
Deoarece am simțit mult miros de ambreiaj, încerc să evit această manevră. Ciudat este că pe teren plat, nu se întâmplă nimic când pun marșarierul și funcționează perfect. Are cineva idee ce ar putea fi? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #13601 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Treapta de marșarier blocată la Hyundai H1 2.0 90CP
Uite, ar putea fi două lucruri principale pe baza informațiilor pe care ni le-ai oferit: în primul rând, că ambreiajul este într-adevăr uzat și asta se vede atunci când depui efort; sau în al doilea rând, că o plăcuță de frână este de fapt blocată. Acum, mirosul plăcuțelor de frână și al discurilor de ambreiaj este aproape același și s-ar putea să le confundi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.