Căutare MDM

Buletin

Releu de proiectoare de ceață spate Seat Cordoba 1.4

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13586 prin manual-mecanic
Poate cineva să-mi spună numărul sau poziția releului pentru stopurile de ceață spate de la un
Seat Cordoba 1.4 din 1999? Nu funcționează, nici lampa de înmatriculare sau cea de portbagaj. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15982 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Releu de proiectoare de ceață spate Seat Cordoba 1.4
Salut, cred că am aceeași problemă ca tine. Am pus siguranțele pentru stopurile de ceață spate (nr. 10) și pentru lumina de la numărul de înmatriculare (nr. 3), și se ard imediat. De asemenea, lumina din portbagaj rămâne aprinsă; nu se stinge când cobor capacul portbagajului. Ai rezolvat asta? Cum?

Mulțumesc anticipat.:uscat:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15986 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Releu de proiectoare de ceață spate Seat Cordoba 1.4
Salut, releul nu are nicio legătură cu problema pe care o ai
cu hayonul... Uită-te la bucata de cablu care
iese din caroserie și intră în poartă. Sunt sigur că aproape toate cablurile sunt tăiate... o vânzare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #16064 prin manual-mecanic
Salut din nou. Într-adevăr, erau cablurile care merg de la hayon la caroserie. E incredibil pentru că sunt închise într-o garnitură de cauciuc care nu poate fi deschisă decât prin tăiere. Dar toate cablurile erau lipite între ele și tăiate, atingându-se unele de altele. Nu e de mirare că s-au ars atâtea siguranțe deodată.

Mulțumesc tuturor, în special lui Warni.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16958 prin manual-mecanic
Salut tuturor, tocmai am cumpărat un Seat Cordoba din 2006, second-hand, și am observat că are trei faruri la stopuri, plus semnalizatorul, dar se aprind doar două. Când frânez, se aprind cele două din exterior, iar când dau cu spatele, se aprind cele albe din interior, dar cel din mijloc nu se aprinde niciodată. Se poate oare să nu le pot activa sau este o conexiune proastă? Mă puteți ajuta? Mulțumesc.