Căutare MDM

Buletin

MARTOR VERIFICARE INSPECȚIE OPEL CORSA 1.7 DTI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 2 luni #1358 prin manual-mecanic
Salut, mă poate ajuta cineva să demontez martorul luminos de service? Au uitat să-l demonteze la service. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 2 luni #1365 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: MARTOR VERIFICARE INSPECȚIE OPEL CORSA 1.7 DTI
În mod normal, se face ținând apăsat butonul kilometrajului și cuplând contactul fără a-l elibera. Țineți apăsat timp de 10 secunde și martorul se stinge.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 2 luni #1371 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: MARTOR VERIFICARE INSPECȚIE OPEL CORSA 1.7 DTI
Mulțumesc. Martorul luminos pentru ulei a dispărut, dar cel portocaliu care apare odată cu o mașină și o cheie, peste nivelul temperaturii, nu a dispărut. Cum îl pot scoate?

Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 1 lună #1377 prin manual-mecanic
Ei bine, nu știu. Treci pe la Opel și spune-le despre asta. O să întreb eu însumi despre asta și-ți voi spune ceva, bine?

Cu cele mai bune gânduri.