Căutare MDM

Buletin

Defecțiune electrică la Seat Cordoba

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13520 prin manual-mecanic
Defecțiune electrică Seat Cordoba Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am un Seat Cordoba din 1999, 1.4 benzină. Mai întâi a încetat să funcționeze lumina din portbagaj, apoi lumina de la numărul de înmatriculare și în final proiectoarele de ceață. Am verificat deja becurile și siguranțele și nu funcționează. Sper că mă poate ajuta cineva pentru că atunci când trec ITP-ul, îmi spun că trebuie să le repar... Mulțumesc, sper răspunsuri...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13528 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune electrică Seat Cordoba
Ar putea fi o problemă cu un releu sau pur și simplu cu telecomanda care se defectează. Încercați să alimentați direct aceste circuite pentru a vedea dacă funcționează sau verificați semnalul telecomenzii, adică dacă sistemele funcționează.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #17167 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune electrică Seat Cordoba
Bună ziua, dacă tot nu ați rezolvat problema, vă pot spune că ar putea fi cablurile rupte. Aceste cabluri trec prin inelele de cauciuc din dreapta și stânga ușii din spate.
Cu stimă.