Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ CU OPEL RECORD 2.3 DIESEL

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13512 prin manual-mecanic
PROBLEMĂ CU OPEL RECORD 2.3 DIESEL Publicat de manual-mecanica
SALUT TUTUROR, AM PROBLEME CU UN MOTOR OPEL RECORD DIESEL 2.3. PROBLEMA ESTE CĂ CREȘTE TEMPERATURA. AM CURĂȚAT DEJA RADIATORUL, AM VERIFICAT POMPA DE APĂ (CARE ESTE ÎNDOITĂ), NU ARE TERMOSTAT, AM ÎNLOCUIT CAPACUL CARE ERA ÎNDOIT CONFORM REDERELUI DAR AM PUS NOUA GARNITURĂ DE CHIULĂ ȘI MAȘINA FUNCȚIONEAZĂ BINE TIMP DE 3 ZILE CU TEMPERATURA MAI MICĂ DE 8O ȘI DE BRÂNZĂ TRAGE ȘI ARDE GARNITURA. AR PUTEA FI GARNITURA CARE NU ESTE DE BUNĂ CALITATE SAU ESTE ȘI BLOCUL MOTOR ÎNDOIT?
De asemenea, merită menționat faptul că motorul se răcește constant folosind paleta ventilatorului, direct de la volanul motorului. Nu are ventilator electric și nici nu am aer în circuit.
Mulțumesc tuturor și sper un răspuns în caz că am omis ceva.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13516 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ CU OPEL RECORD 2.3 DIESEL
Bună prietene, una dintre cauze este o scurgere de lichid de răcire, verifică mai întâi planeitatea chiulasei și a blocului, dacă chiulasa a fost rindeluită sau prelucrată ar trebui să cobori cele 2 ghidaje care ghidează chiulasa, ține minte când montezi chiulasa strânge la 45 lbs și apoi la 90º, o altă problemă este calibrarea supapelor și a răcitorului de ulei, verifică furtunurile în special cel de la intrarea în pompă, o problemă este să verifici unde se rotește ventilatorul și unde suflă aerul. :) Salutări, adresa mea de e-mail este

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13529 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ CU OPEL RECORD 2.3 DIESEL
Mulțumesc pentru răspuns. Pot să vă spun că ieri am scos capacul și garnitura era ruptă între cilindrii 2 și 3, împreună cu o cameră de apă care este în apropiere, de aceea era apă în cilindri. Acum întrebarea mea este, este din cauză că garnitura era de proastă calitate sau blocul este îndoit? În ambele cazuri, este posibil ca mașina să funcționeze bine timp de 3 sau 4 zile și apoi să se defecteze?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13537 prin manual-mecanic
:ohmy: Bună dimineața, prietene. Verifică planeitatea chiulasei și a blocului cilindrului cu o riglă metalică de 60 cm. Ar trebui să fie complet plată și fără goluri. Verifică înălțimea cămășilor cilindrului. În acest fel, vei ști dacă este vorba de garnitură sau de motor. Nu uita să măsori planeitatea pe diagonală. Cu stimă, nu uita să-mi scrii pe adresa de e-mail; o folosesc rar. O zi bună!