Căutare MDM

Buletin

Am ulei în circuitul de răcire

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13424 prin manual-mecanic
Am ulei în circuitul de răcire. Publicat de manual-mecanica.
Am ulei în sistemul de răcire al Renault Kangoo-ului meu. Posibil este din cauza garniturii chiulasei, dar nu știu dacă ar putea fi altceva. Aceasta este întrebarea mea pentru cineva care cunoaște subiectul. Mulțumesc anticipat.
Kangoo-ul meu este un diesel 1900 din 1998.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13440 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am ulei în circuitul de răcire
Prietene, să-ți spun ceva, uleiul din circuitul de răcire este de obicei o problemă cu garnitura chiulasei, dar dacă vehiculul tău are aceeași rezistență ca întotdeauna problema poate fi în altă parte, verifică unde este filtrul de ulei, există un schimbător de căldură, are două furtunuri unul intră, celălalt iese, fă o punte și închide circuitul fără a trece prin schimbătorul de căldură, pune niște cleme bune deoarece sistemul respectiv are multă presiune, schimbă apa și testează, am făcut-o de mai multe ori și această defecțiune este foarte frecventă la Renault, Peugeot și Citroen, nu-ți face griji până nu faci testul, dacă totul merge bine pur și simplu lasă-l așa, nu este nevoie să schimbi piesa. Mult succes și spune-ne și nouă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13448 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am ulei în circuitul de răcire
Ei bine, șefu'... îmi pare rău să vă spun că probabil e garnitura chiulasei... Asta i s-a întâmplat tatălui meu într-un Renault 21... mașina a mers perfect ca întotdeauna... aceeași putere ca întotdeauna și tot... doar puțin ulei în lichidul de răcire... Am făcut o revizie chiulasă... și nicio problemă. Încercați și să curățați bine sistemul de răcire...
Mult succes!!