Căutare MDM

Buletin

îndoieli cu privire la Megane II DCI 120 CP

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13387 prin manual-mecanic
Întrebări despre Megane II DCI 120 CP. Publicat de manual-mecanica
Salut, mă numesc Antonio și aș vrea să văd dacă cineva mă poate ajuta cu o întrebare pe care o am. Permiteți-mi să explic. Aș vrea să curăț corpul clapetei de accelerație de la Megane-ul meu. Vreau să-l demontez pentru că are scurgeri. Aș vrea să știu dacă există o garnitură între corpul clapetei de accelerație și galeria de admisie și, dacă da, ce fel de garnitură este, ca să pot cumpăra una. Știți, criza este foarte gravă. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13397 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Întrebări despre Megane II DCI 120 CP
Trebuie să vă spun că un motor diesel nu are clapetă de accelerație... asta e valabil doar pentru vehiculele cu motor pe benzină. Dacă vorbim despre un DCI, sistemul de alimentare nu este o clapetă de accelerație, ci mai degrabă o pompă de înaltă presiune care trimite presiune către o rampă de injectoare și de acolo către fiecare dintre injectoare (unul pe cilindru). Sper că v-am fost de ajutor
. Cu cele mai bune urări!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni - Acum 15 ani și 5 luni #13413 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Întrebări despre Megane II DCI 120 CP
Mulțumesc, David Clio, dar cred că ești pe o pistă greșită. Am manualul de service pe care l-am descărcat de pe acest site și există o secțiune cu o explicație detaliată despre cum se demontează corpul clapetei de accelerație. Acest corp este situat în tubul de admisie a aerului care merge la galeria de admisie, iar la capătul acelui tub se află supapa EGR de la motorul F9Q. Mulțumesc oricum pentru ajutor. Aceasta este cutia cu fluturi.
Ultima ediție: acum 15 ani și 5 luni de .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13414 prin manual-mecanic
Trebuie să-ți spun din nou... că nu ai corp de clapetă... că singurul lucru care ar putea fi așa este debitmetrul care măsoară debitul masic de aer care intră în motor pentru a-l trimite la ECU... altă chestie... dar nu cred că îl vezi pentru că e prea modern. Aceasta este o supapă care închide admisia de aer către motor când acesta este oprit, pentru a evita reculul compresiei. Dar asta e foarte, foarte nouă... Cred că confundi corpul de clapetă cu debitmetrul...
salutări!!:uscat:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13415 prin manual-mecanic
Și vă spun asta... pentru că abia intru în lumea mecanicii, hehe, sunt aproape o persoană electromecanică... și am o idee...