Căutare MDM

Buletin

Goal 98 cu probleme de temperatură.....

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13324 prin manual-mecanic
Gol 98 cu probleme de temperatură..... Postat de manual-mecanica
Ok, băieți, problema e următoarea. Am un Gol AB9 care nu scade temperatura. Vă spun eu, un termostat nou 87º, un bec electrostatic 90º, anticoroziv de apă, pompa e bună, e uzată dar e ok, electrodul funcționează dar mașina urcă până la 110º și nu o scade nici măcar cu un băț, scuipă toată apa.
Am testat cilindru cu cilindru și garnitura e bună pentru că nu face bule, aveți idei, băieți???

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13329 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Gol 98 cu probleme de temperatură.....
Ai verificat dacă capacul rezervorului de lichid de răcire este în stare bună? Este posibil să se scurgă o anumită presiune de acolo și să împiedice intrarea ventilatorului.

Verifică, de asemenea, dacă sistemul ventilatorului este în stare bună.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13330 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Gol 98 cu probleme de temperatură.....
Dacă bujia e în regulă și electrodul funcționează, o pot scoate imediat, dar tot merge în sus. O să risc și o să scot chiulasa și o să verific garnitura. Nu o să mă mai plâng. Mulțumesc mult oricum.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13331 prin manual-mecanic
Testarea sistemului de răcire pentru a verifica dacă există blocaje este, de asemenea, o idee bună.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13342 prin manual-mecanic
Salut prietene, verifică și pompa de apă și fulia care o controlează, este montată cu vulcanizat și când se strică patinează și pompa nu furnizează suficient debit, dar e probabil ca gazele de ardere să treacă în sistemul de răcire prin garnitura chiulasei, mult succes și spune-ne cum a fost, salutări.