Căutare MDM

Buletin

Problemă de lubrifiere la Peugeot 206

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13320 prin manual-mecanic
Problemă de lubrifiere Peugeot 206 Publicat de manual-mecanica
SALUT TUTUROR, AM O PROBLEMĂ CU LUBRIFIEREA LA UN PEUGEOT 206. A VENIT CU MARTORUL PRESIUNE A ULEIULUI APRINS. AM MONTAT MANOMETRUL ȘI PRESIUNEA ERA 0. AM COBORÂT POMPA PENTRU A O VERIFICA ȘI ERA UZATĂ. AM SCHIMBAT-O, DAR DE ÎNDATĂ CE ULEIUL SE ÎNCĂLZEȘTE, PRESIUNEA SCADE DIN NOU. AM SCHIMBAT ULEIUL CREDÂND CĂ ARE PROBLEME DE VÂSCOZĂ. DACĂ CUIVINA S-A MAI ÎNTÂMPLAT ASTA ÎNAINTE, V-AȘ APRECIA ATENȚIA. MAȘINA ARE 40.000 KM ȘI NU A AVUT NICIODATĂ PROBLEME DE SUPRAÎNCĂLZIRE SAU CEVA DE ASEMENEA. MULȚUMESC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13321 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă de lubrifiere Peugeot 206
Scade la 0 și crește când accelerezi?
Am avut mai multe probleme cu uleiul. Dar, vorbind la un atelier de rectificare prietenos, există vehicule care reglează practic la 0 și când accelerezi crește în acele cazuri, conform lor nu este nicio problemă pentru că există lubrifiere.
Într-un alt caz, filtrul de ulei era foarte defect, așa că am pus unul de o marcă cunoscută și a fost perfect.
Și într-un alt caz, a ajuns cu martorul luminos de ulei prost făcut. Când s-a încălzit, se putea vedea că s-a extins și a făcut contact în interior. Am schimbat martorul luminos și asta a fost tot.
În alte cazuri, inserțiile arborelui cu came se uzează întotdeauna mai mult decât orice, dar acest vehicul nu are chiar atât de mulți kilometri, deși ar putea fi un defect de fabricație.
Salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13390 prin manual-mecanic
PRIETENI, VĂ MULȚUMESC PENTRU ATENȚIE, PROBLEMA A FOST DESTUȘ SIMPLĂ LA FILTRUL DE ULEI. EXISTĂ O VALVĂ CARE, CÂND FILTRUL ESTE INSTALAT, ETANȘEAZĂ RETURUL. FILTRULUI ÎȘI RUPSESERĂ PICIOARELE CE FACEAU SĂ ETANȘEZE VALVA ȘI DE ACEASTA PRESIUNEA NU A CRESCUT. AM INSTALAT UN ALT FILTRU ȘI PROBLEMA A FOST REZOLVATĂ. MULȚUMESC................

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19326 prin manual-mecanic
Salut, în primul rând, sper să-mi vină în minte asta; problema cu Peugeot-ul meu 206 1.6 2009 este foarte asemănătoare. A început prin a afișa martorul de stop și simbolul cu bidon de ulei, ceea ce înseamnă presiune scăzută a uleiului. Am schimbat deja pompa de ulei, filtrul și uleiul (apropo, în loc să folosesc Total Quartz 5W40, am folosit Castrol Synthetic 5W20). Sita și inelele de bielă au fost și ele verificate și nu prezintă semne de uzură sau murdărie. Am scos-o din garaj la prânz, dar aseară s-a aprins din nou martorul.

Ce recomandați?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30612 prin manual-mecanic
Salutări, am aceeași problemă cu Peugeot-ul meu. Aș dori să mă ajutați să aflu ce s-a întâmplat cu mașina mea și cum să o repar. Mulțumesc pentru ajutor.