Căutare MDM

Buletin

Am o problemă mică sau serioasă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13345 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am o problemă mică sau serioasă
Cred că este practic imposibil să îl sudezi în poziția necesară. În timpul fabricației, suportul este poziționat foarte precis, cu toleranțe minime (posibil sutimi sau miimi de milimetru). Dacă motorul este deplasat peste această toleranță, există riscul de deteriorare a cutiei de viteze și a transmisiei...
Nu înțeleg sudarea, dar va trebui să reziste la căldură și vibrații.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13354 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă Re: Re: Am o problemă mică sau serioasă
Dacă poți elibera și adapta orice tip de suport, nu e nicio problemă, nu te afectează deloc, atâta timp cât îl pui corect, dar dacă poți, e complet fezabil de făcut, nu e nicio problemă, în atelierul meu adaptăm multe motoare gen 120 și am făcut-o în mod obișnuit, fă-o cu calm, nu e nicio problemă, asigură-te că nu te deranjează să scoți ceva, nici filtru, nici altceva.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13357 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am o problemă mică sau serioasă
Ei bine, în primul rând, sudurile care intră în cadrul mașinilor sunt realizate prin șocuri electrice plus un aliaj de antimoniu, care sunt fabricate și proiectate să reziste la încărcări mari și răsuciri. Dacă te gândești la sudarea cu suduri obișnuite, cum ar fi cele cu oxigen, TIG nu va funcționa pentru tine.