Căutare MDM

Buletin

Am o problemă mică sau serioasă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13314 prin manual-mecanic
Am o problemă mică sau serioasă. Publicat de manual-mecanica
ok, problema mea este că Hyundai Accent din '95 mi-a rupt un piston:ohmy: și nu, nu e mașină de curse:prostie: . Am trimis să cumpăr un motor de la mecanicul care îl repară. Problema e că motorul nu e de la al meu, de unde știu pentru că îi lipsește suportul pentru spatele motorului. Se pare că mașina mea e din 1995 și din câte am căutat e din '97. Mi-au spus că ar putea fi de la Brio, de aceea nu are unde să pună suportul ăla. Problema e dacă s-ar putea pune o piesă ca să se poată ține motorul în suportul ăla????? Nu știu cum să o sudez sau ceva de genul ăsta??:nesigur:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13322 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am o problemă mică sau serioasă
Am o diplomă în electromecanică auto. Sudarea unui suport mi se pare groaznică. Ia un motor identic, chiar dacă trebuie să-l comanzi de la distanță. Trebuie să existe unul pe undeva!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13323 prin manual-mecanic
Aici, în Argentina, nici măcar nu am cumpăra un motor, pur și simplu îl reparăm. E mai puțină bătaie de cap când vine vorba de birocrație și adaptare. E
atât de scump să-l repari încât trebuie să pui un motor nou?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13340 prin manual-mecanic
Și noi îl reparăm aici, dar probabil te-am înțeles greșit. Schimbă șurubul și gata.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13343 prin manual-mecanic
Păi, ce s-a întâmplat e că pistonul a rupt chiulasa și blocul, iar mecanicul mi-a spus că e mai scump să-l repar decât să cumpăr unul nou. Motorul nou nu era chiar așa scump. Dar cred că o să-mi facă probleme pentru că dacă e adevărat că piesa nu se poate sudează ca să prindă suportul, am pierdut bani... Ce se întâmplă dacă din întâmplare încerc să sudez ceva la motor??? Adică, iau piesa de la celălalt motor al meu și o pun pe cel nou????