Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu un Hyundai Atos din 2000 care zdruncinează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13196 prin manual-mecanic
Salut tuturor, sper că mă puteți ajuta cu această defecțiune. Este un Atos Prime 2000, când se încălzește în mers dă câteva mici smucituri și când accelerezi la maxim zdrăngănește. [img/] S-au uitat deja la pompa de combustibil, am schimbat senzorul de lichid de răcire și nu continuă să se defecteze nimic, se întâmplă doar când se încălzește. Mașina asta nu are verificare avertizare defecțiune sau sondă lambda. Dacă cineva mă poate ajuta, aș aprecia anticipat. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13228 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu smucitura unui Hyundai Atos din 2000
Încearcă scoțând termostatul și vezi ce se întâmplă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13262 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu smucitura unui Hyundai Atos din 2000
Salut tuturor, am reparat defectul, era senzorul arborelui cotit, așa că acum știți... mult succes tuturor. :)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 2 ani și 5 luni #54427 prin manual-mecanic
Mulțumesc, dareko! Am aceeași problemă și vreau să înlocuiesc singur senzorul arborelui cotit. Sunt sigur cum să fac asta și să sincronizez totul, dar nu știu cum să blochez fulia arborelui cotit pentru a scoate șurubul. Unii spun că pot face asta introducând o șurubelniță între dinții volantei și demarorul. Dar nu sunt sigur.

Apreciez că ai împărtășit soluția la problema ta. Mulțumesc foarte mult!

Mai departe
Acum 2 ani și 4 luni #54436 conform manualului de atelier
Răspunsul manualului de service la subiectul Re: Ajutor cu un Hyundai Atos 2000 sacadat
În mod normal, ceea ce indică colegii mei este să blochezi scripetele cu o șurubelniță mare în timp ce slăbești șurubul.