Căutare MDM

Buletin

cum se adaptează o frână de mână sau o manetă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13160 prin manual-mecanic
Ei bine, uite, problema asta se întâmplă.:S
Am un Ford Mustang din 1969 și aș vrea să știu dacă este posibil să adaptez o frână de mână pe lateral, așa cum s-a întâmplat în filmul „Furios și iute: Tokyo Drift” cu Mustang-ul din 1967.
De asemenea, aveam nevoie de niște îndrumări despre cum să fac asta.

Mulțumesc, orice răspuns este foarte apreciat. :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13226 prin manual-mecanic
Am o vorbă că dacă ai bani poți face o mașină să zboare, poți adapta o frână de mână pe o parte da, dar ce trebuie să faci este să cauți o frână de mână care merge pe partea respectivă sau să o schimbi pe cea pe care o ai pe partea sau locația dorită, spune-i unui sudor să o scoată și să o pună unde vrei tu, apoi e vorba de a măsura bine lungimea și de a trimite să facă o frânghie de dimensiunea de care ai nevoie, trebuie să lași o cantitate bună de reglare pentru a o putea face să funcționeze corect, ochi trebuie să măsori până la plăcuțele de frână spate sau să faci o piesă care unește lungimea care este deja cu noua secțiune care are un filet pentru a o putea regla, nu e complicat, trebuie doar să-ți imaginezi și asta e tot.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13304 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult, prietene, cumva ai vreuna dintre mărcile sau un kit pe care îl vând deja?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13309 prin manual-mecanic
Nu, Zuka, adevărul e că nu, dar poți adapta același model pe care îl ai deja, dar nu am date despre asta, îmi pare rău.