Căutare MDM

Buletin

Problemă cu semnalizatoarele la Terrano 2

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13158 prin manual-mecanic
Problemă cu semnalizatoarele la Terrano 2. Publicat de manual-mecanica
Bună seara,

sunt nou pe aici, vă salut pe toți.

Am o problemă cu Terrano 2-ul meu. Este modelul identic cu Ford Maveric.
Se pare că rămân fixe, nu clipesc nicăieri și nici lumina de avarie nu clipește, rămân aprinse. Am încercat tot ce cred,

dar tot nu funcționează. Am fost la o reprezentanță de mașini de teren și testam releele unde sunt siguranțele și și unul pe care îl are în fața motorului, care este lumina de avarie. Am încercat și să schimb comutatorul de avarie și nimic, acesta a rămas la fel.

Aș aprecia dacă cineva m-ar putea ajuta.

Am căutat și un manual electric pentru Terrano 2, dar fără succes,

mulțumesc anticipat,

gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13225 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu semnalizatoarele la Terrano 2
Îți recomand să încerci să schimbi blițul. Cred că asta e problema ta. Se încălzește și nu se declanșează, lasă luminile fixe. Blițul ăsta e ca un releu, dar are altă funcție. Verifică. Acesta e pe jumătate ascuns, nu e în carcasa puștii sau sub capotă. E puțin mai ascuns, ca sub articulația sferică. Încă poți auzi zgomotul pe care îl face și îl vei găsi. Mult noroc și spune-ne.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13255 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu semnalizatoarele la Terrano 2

:woohoo: Ai ghicit
bine, mulțumesc. Am rezolvat problema. E vorba de acel releu, cel de sub volan.

Mulțumesc foarte mult.

Era blocat și am turnat un lichid pe el pentru a curăța circuitele. Lichidul se numește Lubrilimp și este utilizat pe scară largă în electronică.

După ce l-am curățat și am lăsat reziduurile să se evapore, a început să funcționeze perfect.

Mulțumesc

. Cu cele mai bune gânduri.