Căutare MDM

Buletin

Cerere de informații despre pompa de servodirecție electrică Renault Kangoo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 2 luni #1311 prin manual-mecanic
Salut tuturor, am o întrebare. Dacă demontez pompa servodirecției și conectez furtunurile de presiune și retur, va mai funcționa servodirecția? Și în final, știe cineva ce dimensiune și tip de filet are ieșirea de presiune a pompei? Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 2 luni #1326 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Întrebare despre pompa de servodirecție Renault Kangoo
Dacă scoți pompa de la motor și reconectezi furtunurile, sistemul de direcție nu se va deteriora, dar va fi foarte rigid. Dacă utilizezi excesiv sistemul de direcție în acest fel (de exemplu, dacă parchezi în timp ce parcezi), vei deteriora supapa Orbitrol.

De asemenea, te-ai gândit ce să faci cu cureaua? Kangoo Diesel are o curea multifuncțională; pompa de direcție, alternatorul și compresorul de aer condiționat folosesc aceeași curea și va fi prea lungă.

Nu știu filetul furtunului de presiune, dar la un atelier de hidraulică care produce furtunuri, dacă iei pompa sau racordul filetat, îți vor spune rapid cuplul exact și chiar îți vor face furtunul dacă ai nevoie de el.

Cu cele mai bune gânduri. Sper că te-am ajutat.
P.S. Există pompe hidraulice pentru înlocuire sau de la fier vechi care ar putea fi utile.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.