Căutare MDM

Buletin

Demontarea radioului CD Iveco Daily 2008

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13106 prin manual-mecanic
Demontarea radioului CD Iveco Daily 2008. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, trebuia să instalez un kit hands-free Parrot CK3100 și, pentru a face asta, trebuia să demontez CD playerul. Am încercat să-l demontez, dar nu găsesc unde este atașat. Am încercat și să demontez capacul de pe bord, dar nici nu găsesc o modalitate de a face asta.
Mă puteți ajuta? Cum pot demonta CD playerul?

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13118 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Demontarea radioului CD Iveco Daily 2008
În primul rând, aveți cheile originale pe care le folosiți pentru a scoate radioul, în al doilea rând, ce marcă de radio este? Rețineți că, în funcție de modelul radioului, mânerul radioului se poate schimba.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13135 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Demontarea radioului CD Iveco Daily 2008
Cred că am probleme. Nu am cheile originale. Și marca CD playerului nu este indicată nicăieri. Conform lor, urmau să instaleze un Pioneer, dar e destul de rar ca un Pioneer să nu-și arate marca la prima vedere.
Cred că va trebui să-l duc la un service auto care are cheia și asta e tot, dar vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor.