Căutare MDM

Buletin

CERERE SCHIMBARE CUREA DE TRANSMISIE CLIO II 1.4 16V

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13096 prin manual-mecanic
AM UN CLIO CU 19.000 KM ȘI 6 ANI VECHIME. CONFORM MANUALULUI DE UTILIZARE, CUREA ȘI ROLELE TREBUIE SCHIMBATE DUPĂ 4 ANI.
AȘ DORI SĂ ȘTIU PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ DESPRE ASTA. PRESUPUN CĂ, DEOARECE ESTE UN MOTOR DE 16V, TREBUIE SCHIMBAT MAI DEVREME. LA ALTE VEHICULE DE 8V PE CARE LE-AM AVUT, AM SCHIMBAT CUREA LA JURUL 80 SAU 90.000 KM. ESTE UN
VEHICUL PE BENZINĂ... SALUTĂRI...:sărut:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13099 prin manual-mecanic
Dacă manualul îți spune data schimbării curelei,
ce indicator mai bun decât producătorul însuși?
Zic eu că ar fi ideal, pentru că producătorul
a omologat-o deja pentru funcționarea vehiculului.
Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13110 prin manual-mecanic
Salut Jose, cureaua de distribuție la vehiculele pe benzină se schimbă de obicei la 60.000 km sau la patru ani, oricare survine primul. Ceea ce spune Walter este foarte precis, deoarece nimeni nu cunoaște vehiculul mai bine decât producătorul său și cel mai bine este să urmezi instrucțiunile lui. Mult succes și cele mai bune urări. :cheer: :rău:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13117 prin manual-mecanic
Bună ziua, ce fel de condus ai făcut, greu sau normal, ca să poți evalua ce să schimbi sau nu.