Căutare MDM

Buletin

ÎNTREBARE FRÂNĂ SPATE.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #13038 prin manual-mecanic
ÎNTREBARE DESPRE FRÂNELE SPATE. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, sper că toată lumea este bine. Întrebarea mea este următoarea: Am un Pontiac G3 din 2007 cu frâne cu tambur pe roțile din spate și vreau să înlocuiesc plăcuțele de frână. Îmi poate spune cineva cum se scoate tamburul? Am încercat, dar nu reușesc să-l dau jos. Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #13044 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanica manuală pe această temă Re: ÎNTREBARE DESPRE FRÂNELE SPATE.
Încearcă să slăbești cablul de frână, apoi ar trebui să iasă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #13046 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanica manuală pe această temă Re: ÎNTREBARE DESPRE FRÂNELE SPATE.
Uite, există doar două moduri comune de a ține tobele. Una este că nimic nu le ține la loc sau, la acest tip de tobă, trebuie să o lovești și să folosești un mic efect de levier pentru a o scoate. Cealaltă modalitate, ca la Toyota, este că au o piuliță centrală, aceeași ca și butucul, care fixează ambele părți. Toate acestea se fac cu frâna de mână eliberată, nu acționată.