Căutare MDM

Buletin

probleme cu gropile

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13028 prin manual-mecanic
Probleme cu gropile Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor și mulțumesc anticipat. Am un Audi A3 cu o problemă care începe să se agraveze. Când dau peste o groapă, o gaură, un limitator de viteză sau un podeț, mașina se manevrează destul de bine. Suspensia față, însă, mă lovește cu un impact puternic în spate. Se comportă ca și cum roata ar fi blocată în spatele gropii, iar mașina devine instabilă. Când plouă, mașina derapează înapoi când lovește o linie albă, provocându-mi un whiplash, apoi se blochează din nou. Jantele sunt noi, și silentbloc-urile sunt noi și ele. Mi s-a întâmplat cu anvelope Michelin, Yokohama și Bridgestone, așa că exclud anvelopele. Cu cele mai bune gânduri și scuze pentru postarea lungă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13036 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu gropile
Ai verificat amortizoarele spate. Din câte spui, e o problemă de tracțiune și s-ar putea să fie din cauză că amortizorul nu te ține lipit de sol.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13043 prin manual-mecanic
Am fost azi la service și au verificat puntea spate, silent block-urile, articulațiile sferice etc. și mi-au spus că ar putea fi amortizoarele spate. Va trebui să încerc unele noi să văd dacă se menține stabil. Mulțumesc foarte mult!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13057 prin manual-mecanic
Bună ziua, am verificat alinierea suspensiei spate a acelui vehicul, deoarece folosește două bare pe fiecare parte pentru alinierea suspensiei spate. Am verificat, de asemenea, dacă barele respective nu sunt îndoite.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13065 prin manual-mecanic
Această punte nu poate fi reglată deoarece este completă și nereglabilă, iar conform parametrilor mașinii, nu este îndoită. Mulțumesc foarte mult.