Căutare MDM

Buletin

Aveo 2005 1.6L

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #13021 prin manual-mecanic
Aveo 2005 1.6L Publicat de manual-mecanica
SALUT TUTUROR. AM UN AVEO DIN 2005 ȘI AM NEVOIE DE AJUTOR PENTRU CĂ UNUL DINTRE CILINDRI NU FUNCȚIONEAZĂ. AM VERIFICAT DEJA INJECTOARELE, BUJIUL, SUPAPELE ȘI TOTUL ESTE ÎN BINE, DAR MAȘINA ÎNCĂ DĂ ACEEA EROARE CĂ CILINDRUL NU FUNCȚIONEAZĂ. DACĂ CINEVA A AVUT UN CAZ DE ASTFEL, ROG SĂ-MI SPUNEȚI CARE ESTE EROAREA. MULȚUMESC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #13033 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Aveo 2005 1.6L
Ai verificat cablul și bobina sau doar bujiile? Fă asta și apoi măsoară compresia, dar problema ta trebuie să fie electrică, cablu sau bobină, o scânteie sau un curent fugar.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #13035 prin manual-mecanic
Scuze, am uitat cel mai important lucru. Știi care cilindru se defectează? Scoate cablurile unul câte unul și vezi care nu face o diferență sesizabilă pentru că nu este conectat, pentru a restrânge câmpul de căutare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31353 prin manual-mecanic
Ai menționat mai întâi că ai o problemă cu un cilindru:
care cilindru are
defecte comune:
1.- injector înfundat
2.- bujie fără electrod (schimbă-o cu una nouă)
3.- firul bujiei este în stare proastă
4.- bobină de curent (partea aceea este deteriorată)
5.- cablurile sunt inversate, timpul este 1-4-3-2
6.- supapele acelui cilindru sunt îndoite,

nu mai există cauze, pentru a diagnostica supapele, ia compresia dacă sunt aceleași în toți cilindrii, nu sunt supape, vina ta este curentul, de obicei unul dintre polii bobinei este deteriorat ...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31355 prin manual-mecanic
Bine, domnule lider. Văd că ai revăzut elementele de bază. Ai verificat înălțimea supapelor din acel cilindru față de came. Dacă nu există niciun spațiu între ele, supapa poate rămâne deschisă din cauza uzurii scaunului supapei, iar compresia se pierde. Testează compresia. Suntem aici să ne ajutăm reciproc.