Căutare MDM

Buletin

Problemă bord Santana 2000 GLS 1993

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13014 prin manual-mecanic
Salut tuturor, în primul rând, permiteți-mi să mă prezint, fiind nou pe forum.
Sper că mă puteți ajuta cu această problemă pe care o am cu Santana-ul meu.
Problema este că kilometrajul de pe bord nu funcționează, nici totalul, nici kilometrajul de parcurs și, mai rău, vitezometrul și turometrul funcționează, așa că sunt nedumerit. Nu știu ce ar putea fi. Nu știu dacă sistemul este mecanic sau electronic.
Nu l-am demontat încă pentru că, sincer, nu cred că demontarea bordului este deloc ușoară. Sper că cineva mă poate ajuta să-mi dau seama cum să rezolv problema și să identific de unde provine, pentru că nu am o modalitate fiabilă de a ține evidența kilometrilor pe care îi conduc pentru a întreține corect mașina.

Vă mulțumesc anticipat.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13197 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu bordul la un Santana 2000 GLS din 1993
Bună ziua, problema ta este ceasul în sine. Nu-ți face griji, schimbă-l cu altul și vei rezolva totul. Problema este că ceasul are niște roți dințate de plastic înăuntru și se rup, motiv pentru care nu mai funcționează. Sau, dacă nu găsești un ceas, cealaltă soluție este să-l duci la un service. Sper că te-am fost de ajutor. Îmbrățișări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.