Căutare MDM

Buletin

Ajutor pentru camionul Fiat Palio Adventure

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #3660 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Asistență pentru o camionetă Fiat Palio Adventure
Bună seara, am o Siena din 2005 și are aceeași defecțiune. Am căutat niște sugestii și nimic. Când am dus-o la service, mecanicii au încercat doar să găsească defecțiunea și nu au putut găsi. Așa că am decis să cer ajutor pe mai multe forumuri și până acum nimic. Dacă cineva m-ar putea ajuta, aș fi foarte recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #3665 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Asistență pentru o camionetă Fiat Palio Adventure
A încercat cineva sonda lambda? - Cu stimă, Alf

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #3701 prin manual-mecanic
Curăță sonda Landa și verifică catalizatorul, deoarece sonda se umple cu resturi de la motor. Pentru a o curăța, trebuie să o arzi cu flăcări, nu cu cârpe, șmirghel sau perii de sârmă, ci doar cu foc.
Nu uita de catalizator. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #3744 prin manual-mecanic
Ce motor are? Cele de aici sunt de 1.8L. Dacă e vorba de ăla, de obicei colmatează injectoarele, deoarece folosesc micro-duze. În cazul ăsta, recomand curățarea cu ultrasunete.
Au avut și probleme cu software-ul; în acest caz, va trebui să mergi la un atelier autorizat pentru a descărca o actualizare.
Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3797 prin manual-mecanic
maurog a scris:

Curăță sonda Landa și verifică catalizatorul, deoarece sonda se umple cu resturi de la motor. Pentru a o curăța, trebuie să o arzi cu flăcări, nu cu cârpe, șmirghel sau perii de sârmă, ci doar cu foc.
Nu uita de catalizator. Cu stimă.

Bună ziua, colegilor, dacă m-ați putea ajuta și lămuri în legătură cu sonda Landa. Sunt din Venezuela și nu știu ce parte a mașinii este. Siena are același motor ca și Palio Adventure, un motor de 1.8. Mulțumesc, apreciez.