Căutare MDM

Buletin

Ajutor pentru camionul Fiat Palio Adventure

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 5 luni #1299 prin manual-mecanic
Cine mă poate ajuta cu zgomotul de tangaj pe care îl are camioneta mea când merge încet, adică în prima sau a doua treaptă de viteză, la 10 sau 20 km/h?
Se simte ca și cum motorul se oprește, chiar și cu o presiune stabilă pe accelerație.
Am dus-o la reprezentanță și cineva care m-a ajutat acolo mi-a dat o explicație ilogică, ca și cum ar fi din cauza calculatorului sau ceva de genul ăsta, ceea ce mi-a produs o mare dezamăgire, realizând că ei cred că oamenii sunt atât de stângaci încât nu raționează. În cele din urmă, m-a lăsat să înțeleg că era mai bine să mă resemnez cu defectul.
Vă avertizez că conduc de la 17 ani și sunt familiarizat cu aceste probleme, dar din moment ce este o mașină nouă și nu cunosc trucurile meseriei, solicit acest ajutor de la oricine a avut aceeași problemă și a găsit soluția.
Mulțumesc foarte mult, colegi membri ai forumului.
sulin46

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #3396 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Asistență pentru o camionetă Fiat Palio Adventure
Mi se pare că avem aceeași problemă, am același camion și aceeași problemă, mi se pare că au venit defecte din fabrică, așa trebuie să fie. :supărat:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #3401 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Asistență pentru o camionetă Fiat Palio Adventure
Ce motor are acel Fiat Palio și câte contoare de filete are? Pentru că ar putea fi la fel de simplu ca niște fire și bujii, și câte turații face motorul defectul acela? - Alf

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #3406 prin manual-mecanic
Are 62.000 turații pe minut și este din 2006, problema apare la mai puțin de 1.000 turații pe minut, dar era montată din fabrică. La reprezentanță, mi-au spus că așa era și motorul.:supărat:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #3435 prin manual-mecanic
Din ce-mi spui, ar putea fi senzorul de fază al motorului care îți arată că mașina e în urmă și variază avansul, supapa EGR sau senzorul de presiune absolută al motorului, verifică-l și anunță-mă și spune-mi dacă poți găsi codul motorului ca să pot căuta în electronică sau dacă am vreun buletin pentru defectul respectiv.