Căutare MDM

Buletin

Diferența dintre 4 și 5 știfturi pe o roată...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #12978 prin manual-mecanic
Care este diferența dintre cele 4 și 5 prezoane de pe roata unei berline?
În cazul meu, am un Honda Civic DX cu 4 prezoane, în timp ce modelele Civic moderne au 5.

Mulțumesc...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #12981 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Diferența dintre 4 și 5 știfturi pe o jantă...
Adevărul este că este doar modelul jantei, nu are niciun avantaj aerodinamic sau ceva de genul, doar design și stil.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #12998 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Diferența dintre 4 și 5 știfturi pe o jantă...
Mulțumesc...
am înțeles că trebuie să existe un motiv pentru care unele anvelope vin cu 4 crampoane și altele cu 5...

Mulțumesc... acum citește mai departe...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13067 prin manual-mecanic
Salut, acestea sunt punctele de susținere ale jantei cu fuzeta și butucul. Ce implică asta? Ei bine, cu cât sunt mai multe șuruburi sau piulițe, cu atât janta are mai mult sprijin și cu atât rezistența ansamblului este mai mare. Dacă vrei ca Civic-ul tău să aibă cinci șuruburi, trebuie doar să-l modifici. Nu știu dacă este posibil, dar ca orice în viață, este vorba de dorință, timp și:râde: bani.:râde: Dacă mai ai nevoie de ceva, sunt aici.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13107 prin manual-mecanic
Mulțumesc...
Îmi imaginez ceva de genul ăsta...

Mulțumesc foarte mult...