Căutare MDM

Buletin

consumul oarecum mare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13171 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: consum oarecum mare
Bună ziua, mulțumesc pentru răspuns, dar pare să indice o defecțiune electrică, ceea ce nu indică, dar pentru orice eventualitate, o să verific. Unde scrie că are una la intrarea și ieșirea din convertorul catalitic? Îmi puteți trimite o fotografie sau ceva similar ca să mă ajutați? Mulțumesc și cu respect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13188 prin manual-mecanic
În mod normal conduci mașina, dacă mergi încet sau în oraș, înainte de a schimba ceva, mergi pe autostradă și tragi bine mașina și o ții la turații mari o vreme ca să poți curăța puțin sondele, apoi verifici bujiile și pui cele originale dacă sunt uzate, care nu costă atât de mult, iar acele injectoare nu se pot repara pentru că sunt sigilate. Apoi te uiți la sonde dacă nu se îmbunătățește situația.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13216 prin manual-mecanic
Dar să vedem, dacă nu mă înșel, mașina e pe motorină, nu? Fără bujii sau ceva de genul. Începe prin a curăța debitmetrul. Asigură-te că pinul 3 e masă și nu se strică. Închide pinii și vorbim, pentru că injectoarele se pot repara. Cu stimă.