Căutare MDM

Buletin

codifica nuanța

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #12942 prin manual-mecanic
codificare nuanță Publicat de manual-mecanica
SALUT PRIETENI, POATE MĂ PUTEȚI AJUTA CU ACEASTĂ PROBLEMĂ. UN DAEWOO MATIZ SE MODERN A SOSI LA ATELIERUL MEU, CU MARTORUL DE VERIFICARE APRINS ȘI UN CILINDRU DEFECT. ARE UN PACHET DE BOBINE DIN 2003 ȘI CILINDRU DIN 2003 SE DEFECTA. S-A REZOLVAT PRIN ÎNLOCUIREA FIRULUI DE BUJIE DIN 2003, DAR AM DECONECTAT BATERIA PENTRU A ȘTERGE CODUL DE EROARE ÎNREGISTRAT ȘI NU S-A ȘTERS, DAR MAȘINA NU MAI DEFECTEAZĂ. A TREBUIT SĂ ȘTERG CODUL CU SCANERUL.
PROBLEMA MEA ESTE CĂ NU AM ACEST ECHIPAMENT, CUM POT CODA ACESTE MAȘINI CARE AU ACEST SISTEM? CONSULTAȚI TECLUIS.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #12950 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicii manuale la subiectul Re: nuanța codificării
Acest tip de vehicul are sistem de resetare automată, aproape toate motoarele GM îl au. Dacă deconectezi bateria pentru o perioadă de 30 de secunde, nu ar trebui să mai apară. Problema este că nu toate GM-urile îl au și nu ai menționat anul vehiculului. În orice caz, dacă aparține unui client, spune-i că trebuie să-l trimită pentru a șterge codul sau fă-o singur și încarcă suma totală din cont.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.