Căutare MDM

Buletin

codifica nuanța

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12942 prin manual-mecanic
Nuanța codificării. Publicat de manual-mechanics
Salut prieteni, poate mă puteți ajuta cu această problemă. Un Daewoo Matiz SE modern a ajuns la service-ul meu cu martorul motor aprins și cu un cilindru ratând. Are un pachet de trei bobine de aprindere, iar cilindrul 3 avea rateuri. Problema a fost rezolvată prin înlocuirea firului bujiei pentru cilindrul 3, dar când am deconectat bateria pentru a șterge codul de eroare stocat, acesta nu s-a șters. Cu toate acestea, motorul nu mai are rateuri, așa că a trebuit să șterg codul cu un scaner.
Problema mea este că nu am acel echipament. Cum pot coda aceste motoare care folosesc acest sistem? Cu sinceritate, Tecluis

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12950 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicii manuale pe tema Re: nuanța codării
Acest tip de vehicul are un sistem de resetare automată; aproape toate motoarele GM îl au. Dacă deconectezi bateria timp de 30 de secunde, codul nu ar trebui să apară. Problema este că nu toate vehiculele GM îl au și nu ai menționat anul de fabricație al vehiculului. În orice caz, dacă aparține unui client, spune-i că trebuie să șteargă codul sau fă-o singur și adaugă-l la factura totală.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.